NYTÅR

JULEAFTEN HOS HEREFORD VILLAGE


HEREFORD VILLAGE NYTÅRSARRANGEMENT 2020
Vil du gerne kunne nyde lækker, veltilberedt mad nytårsaften 2020, uden selv at skulle stå i køkkenet, eller sørge for at afhente det et sted? Så kom forbi Hereford Village Steakhouse. Vi byder endnu en gang velkommen til nytårsaften arrangement i vores hyggelige omgivelser, med en dejlig buffet menu. Med alt der hører sig til, naturligvis.
Restauranten åbner 18.30 Arrangementet starter kl. 19:00
VELKOMSTDRINK
Appetizer serveres ved bordet. Røget laks/agurk roulade på blinis med krydderurter.
BUFFET
Med velsmagende forretter,hovedretter, salater og kartofler mm.
DESSERT
2 slags ost med tilbehør. Chokolademousse. Tiramisu og Hjemmebagt Kransekage, Cheesecake med friske bær
Drikkevarer ad libitum frem til kl. 23:30 Øl, Vand, Vin, Cava, Avec, Kaffe og The

PRIS FOR ARRANGEMENTET

Kr. 950,- pr. kuvert

Depositum 07.12.2019. 250,- pr. person ved bestilling.
Hvis du gerne vil være lige der, hvor det sker d. 31-12-2019, så der det hos Hereford Village på Strøget lige midt i City kun 1 min. fra Rådhuspladsen og et øjekast fra Tivoli. I år har vi sammensat en fantastisk buffet, med drikkevarer ad libitum, samt avec & kaffe/the Bordbestilling nødvendigt

RESERVATION

ARRANGEMENTER PÅ HEREFORD VILLAGE


Hvis du vil være lige der, hvor det sker, så er det hos Hereford Village på Strøget lige midt i København kun 1 min. fra Rådhuspladsen og et stenkast fra Tivoli. Hos os kan du finde arrangementer såsom julefrokost, juleaften, nytårsaften og vi holder også gerne dit eget selskab! Hereford Village tilbyder alt, hvad dit hjerte begærer.

Alt fra lækre, møre steaks til lettere retter og vegetariske serveringer. Hvis du og dit selskab har svært ved at bestemme sig for, hvad menuen skal være. Så benyt jer af vores lækre Hereford Luksus buffet. Her finder I alt fra spareribs, bøffer, salater, supper og vegetariske anretninger. Vi åbner kl 12.00 hver dag og står altid klar til at tage imod dig og dit selskab! Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit kommende selskab!

RESERVATION

  • Vi (4 personer) havde en dejlig aften d. 12.9.20 med mør steak (friskskåret af oksefileten) og dejligt tilbehør samt lækker chokolade dessert. Oven i købet til dealpris, hvor der også var 1/2 pris på drikkevarerne. Overraskende godt, så det prøver vi gerne igen :-)

    Susanne
  • God steak, god dessert, venlig betjening, og så ovenikøbet til "deal-pris". Det blev til en dejlig aften for 4 personer. Kan varmt anbefales.
    A. Jay
  • Min mand og jeg har idag været på HerefordVillage og er meget positiv overrasket. Fik læst på trustpilot inden besøget og forventede ærligt ingenting i den gode retning. Men blev i den grad glædeligt forkælet👌🏻 Dejlig venlig modtagelse af smilende personale, hurtig service, og dejlig veltillavet mad som buffet, lækkert mørt kød, gode flødekartofler, meget fin salatbuffet, dessert og frugt, intet at klage over.
    Lise Andersen
RESERVATION