A FEW WORDS ABOUT OUR RESTAURANT

OM HEREFORD VILLAGE STEAKHOUSE


Hereford Village Steakhouse ligger placeret i hjertet af København. Her har vi befundet os siden 2002, og vi serverer stadig møre, saftige bøffer og vores berømte spareribs. Vi går op i god kvalitet, de rigtige råvarer og ikke mindst god smag og flotte serveringer. Vores gæster kan smage kærligheden i maden, uanset om det er en af vores populære bøffer, en vegetarisk anretning eller vores Hereford Luksus buffet. Vi går aldrig på kompromis med noget af det, hvilket sikrer dig som besøgende en oplevelse uden lige..

GODE STEAKS TIL FORNUFTIGE PRISER Nogle af vores mest populære bøffer kommer fra det kendte ‘Freygaard’, der i 2018 vandt ‘World Steak Challange’ i London. Hos os får du dem i størrelse fra 200 til 500 gram, så der er noget til alle maver og sulte. Vi tilbyder en fantastisk udsigt over Strøget i København, eller den hektiske aktivitet i køkkenet. Du kan sagtens nyde en romantisk middag på vores afsides repos, eller tag familien med til en aften hos Hereford.


DU GÅR IKKE FORGÆVES.

En af vores kerneværdier er, at vores gæster aldrig skal føle, de er gået forgæves. Vi har lidt til enhver smag og priserne er også venlige, så alle kan gå med. Kom forbi os, hvis du skal starte aftenen et hyggeligt sted, eller bliv her efter maden og nyd en dejlig cocktail inden du og dit selskab skal hjem eller videre. Vi glæder os til at hilse på dig og servere et lækkert måltid for dig!

Button

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET ENIM. ETIAM ULLAMCORPER GRAVIDA  • Vi (4 personer) havde en dejlig aften d. 12.9.20 med mør steak (friskskåret af oksefileten) og dejligt tilbehør samt lækker chokolade dessert. Oven i købet til dealpris, hvor der også var 1/2 pris på drikkevarerne. Overraskende godt, så det prøver vi gerne igen :-)

    Susanne
  • God steak, god dessert, venlig betjening, og så ovenikøbet til "deal-pris". Det blev til en dejlig aften for 4 personer. Kan varmt anbefales.
    A. Jay
  • Min mand og jeg har idag været på HerefordVillage og er meget positiv overrasket. Fik læst på trustpilot inden besøget og forventede ærligt ingenting i den gode retning. Men blev i den grad glædeligt forkælet👌🏻 Dejlig venlig modtagelse af smilende personale, hurtig service, og dejlig veltillavet mad som buffet, lækkert mørt kød, gode flødekartofler, meget fin salatbuffet, dessert og frugt, intet at klage over.
    Lise Andersen
RESERVATION